Velkommen til Hedegaard.nu

Siden er i øjeblikket ved at blive opdateret med nyt design, hvorfor der kan forekomme døde links og tomme sider. Jeg beklager ulejligheden, men håber, at du vil tage godt imod det nye design.

Michael HedegaardJeg hedder Michael Hedegaard, er 33 år, og oprindeligt fra Skive, men bor nu i Nykøbing Mors efter nogle år i Aalborg. I Aalborg gik jeg på Aalborg Universitet, hvor jeg blevet uddannet indenfor økonomi. Efter endt uddannelse tog jeg 5 måneder på højskole, og jeg arbejder nu som revisor.

I fritiden bruger jeg en del tid på Internettet, hvor jeg er webmaster for et par hjemmesider, hvilke du kan finde under menupunktet “Mine websites” ude til venstre. Jeg elsker at diskutere og provokere, og går til tider mine egne veje til stor overraskelse for mine omgivelser. Frihedsrettighederne, og måske især ytringsfriheden, finder jeg essentielle for positiv udvikling, personligt og samfundsmæssigt. Politisk vil jeg betegne mig som socialliberalist og religiøst er jeg en liberal-konservativ evangelikal kristen.

Men det var vist lige den første korte introduktion til hvem jeg er. Hvis du er blevet interesseret i at vide mere om mig, så klik løs på menuen til venstre eller herover, så skulle du kunne få lidt mere af vide om mig. Du er også velkommen til at skrive en mail til mig.

Guds fred og velsignelse Michael Hedegaard

Michael Hedegaard

Om Michael Hedegaard

Webmaster
Dette indlæg blev udgivet i Alle, Naturisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *